کد مطلب: 93853 تعداد بازدید: ۳۹۷

معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران حضرت معصومه(س) شهرستان جم:

فرزندآوری در سطح کلان جامعه بشری امری راهبردی است

سه شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۵:۱۸
معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران حضرت معصومه(سلام الله علیها) شهرستان جم استان بوشهر با اشاره به ضرورت فرزندآوری گفت: امروزه فرزندآوری در سطح کلان جامعه بشری امری راهبردی تلقی می‌شود.

سمیه مدیری در گفت و گو با خبرگزاری کوثر از بوشهر با اشاره به اهمیت فرزندآوری در اسلام گفت: بنا به نگرش اسلام فرزندآوری فواید فراوانی دارد و داشتن فرزند و  باقی گذاشتن نسلی صالح برای هر مسلمانی، یک امر مبارک تلقی می‌شود بنابرین سزاوار نیست هیچ مسلمانی به اختیار خود بدون ذریه بماند.

معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران حضرت معصومه(سلام الله علیها) جم در ادامه افزود: قرآن کریم از فرزند به باقیات و صالحات تعبیر کرده است و فرموده است که“مال و فرزند، زینت زندگی دنیا هستند و نیکی های ماندگار ثوابش نزد پرودگار تو بهتر و امید بخش‌تر است.

وی ادامه داد: از منظر اسلام، فرزندآوری نه تنها برای والدین مایه خیر و برکت است، بلکه در سطح کلان جامعه بشری نیز بسیار ارزشمند تلقی می‌شود، بنابراین افزایش فرزند‌آوری در اسلام بسیار مطلوب می باشد و بر اساس شریعت اسلامی افزایش جمعیت صرفا ابزاری برای تامین قدرت سیاسی و اقتصادی جامعه و یا منافع مادی والدین نیست بلکه ریشه در ارزش و جایگاه آن در مکتب اسلام دارد.

وی در ادامه گفت: با توجه به سخنان رهبر انقلاب و تاکید ایشان بر موضوع جهاد فرزند آوری در پیشرفت جامعه، این مدرسه تصمیم گرفت تا ب مقابله با تبلیغات سوء صورت گرفته در این زمینه بپردازد، بنابرین با همکاری و کمک کارکنان، اساتید و جمعی از طلاب به تهیه عکس نوشته هایی با مضمون اهمیت فرزندآوری در نگاه رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) اقدام شد و تولیدات صورت گرفته نیز در بستر فضای مجازی در حال انتشار می باشد.

معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران شهرستان جم در ادامه افزود: با توجه به اهمیت موضوع فرزندآوری مراسمی با هدف تقدیر و تجلیل از بانوان طلبه که مادر سه فرزند یا بیشتر هستند، برگزار شد.

وی در ادامه افزود: این جلسه با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و طلاب برگزار و با اهدای هدایایی از مادران مزبور قدردانی شد و مادران به بیان تجارب خود از چند فرزندی و شیرینی های آن اقدام کردند، همچنین در این جلسه راهکارهای تشویق عموم به شرکت در جهاد فرزندآوری مورد بررسی قرار گرفت و اقدامات مهم و تاثیرگذار دیگری نیز در این راستا برنامه ریزی شد.