روابط عمومی:
تشکیل گروه علمی و پژوهشی جهت رصد و پاسخ به شبهات و سوا لات جامعه در خصوص کرونا
دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۳۹:۲۶به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، حجت الاسلام اسماعیلی مدیر این مرکز طی پیامی به اساتید مدارس علمیه استان، خواستار تشکیل گروه علمی و پژوهشی جهت رصد و پاسخ به شبهات و سوالات جامعه در خصوص کرونا گردیدند. اصل پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت اساتید معظم حوزه علمیه مقدسه استان بوشهر سلام و عرض ادب دارم.
چنانچه مستحضرید پس از شیوع ویروس منحوس کرونا مخصوصا با تعطیلی تجمعات مذهبی و حرم های مقدس موجی از شبهات جامعه را فرا گرفت. در این خصوص نکاتی را عرض می کنم تا در این خصوص به نتیجه ای رسیده و انجام وظیفه نماییم.
۱. در زمان فراگیری ویروس کرونا بسیاری از گروه ها و کانال ها از پرسش های متفاوت در باره تا ثیر مقدسات در جامعه ایمانی که دچار بلیه ای فراگیر شده است پر شد و ذهن بسیاری از افراد جامعه خصوصا جوانان را تحت تاثیر قرار داد.
۲. از طرف دیگر با تمام فعالیت های صورت گرفته هنوز جمع زیادی از از اذهان جامعه در انتظار پاسخ های مناسب باقی مانده است.
۳. با وجود حجم زیادی از شبهات بدون جواب یا پاسخ های مناسبی که به دست مخاطب نرسیده است همچنان ذهن و عقیده بسیاری از افراد در معرض انحرف قرار دارد.
۴. از سوی دیگر نبود تجمعات مذهبی و تعطیلی جایگاه پاسخگویی به این شبهات یعنی مساجد ،جمعه و جماعات،حرم اهل بیت و حوزه های علمیه باعث شد گفتگو ها و محاورات علمی ضعیف شده و فرصت برای تخریب ذهن ها توسط ویروس دیگری فراهم شود که عقیده و روح جامعه را هدف قرار داده است .دین ، تشیع و نظام اسلامی از طرف سلفی ها و تشیع انگلیسی گرفته تا گروه های و شبکه های معاند با اسلام در رسانه ها آماج حملات عقیدتی قرار گرفت.
۵. با توجه به تاکید حضرت امام خامنه ای( دامت برکاته) بر قوی شدن در فضای مجازی از سویی و از سوی دیگر اقبال مردم به فضای مجازی خصوصا در شرایط حاضر و لزوم استفاده از این ابزار جهت پیشبرد اهداف تربیتی و تبلیغی حوزه علمیه لازم است در این خصوص یک حرکت علمی پژوهشی پیشرو و به هنگام از سوی حوزه های علمیه صورت پذیرد.
۶. حوزه علمیه خواهران به علت پویایی و تاثیر شگرفی که در درون جامعه و خانواده ها دارد و همچنین در راستای تحقق شعار مدیریت محترم حوزه های علمیه خواهران مبنی بر مرجع شدن حوزه مقدسه در مسائل زنان لازم است در این مساله ورود جدی داشته و نقش خود را ایفا نماید.
۷. به فضل خدا وند متعال حال که حوزه علمیه خواهران استان بوشهر در شرایط حاضر در خط مقدم خدمت رسانی به جامعه قرار گرفته و لباس رزم و جهاد و دفاع از سلامت جامعه را برتن نموده است باید در عرصه مسایل پژوهشی و علمی و دفاع از عقیده و مذهب هم پیشاپیش این حرکت عظیم قرار گیرد.
۸. بنابراین لازم دانستیم گروهی از محققین حوزه علمیه گرد هم جمع شده و با رصد شبهات و گرد آوری آنها و پاسخ مناسب و سپس ارسال آن در شبکه های مختلف اجتماعی، وظیفه الهی عالمان دینی که همان مرزداری از عقاید حقه اسلام و تشیع است را ایفا نماییم.
۹. این حرکت مقدس قطعا به جدیت، برنامه ریزی و بهره برداری از خرد جمعی محتاج است که امید واریم به فضل الهی با همت اساتید بزرگوار که مشهور به نظم و جدیت و تلاش و ایمان به هدف هستند محقق شود.
۱۰. در پایان مراتب تقدیر و تشکر حضرت آیت الله صفایی "حفظه الله " را از این حرکت علمی به شما بزرگواران تقدیم می نمایم و امید وارم با نیت صادقانه و جهاد مخلصانه موجبات رضایت حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداء را فراهم آوریم.
علی اکبر اسماعیلی ۹۹/۱/۱۴