کد مطلب: 79904 تعداد بازدید: ۴۰۱

روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان بوشهر:

تربیت بانوان در عرصه علم و معنویت از اهداف مهم حوزه های علمیه خواهران است.

دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۳۰:۵۰
یکی از برکات نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی توجه خاص به بانوان به خصوص در عرصه علم و معنویت بوده است. و به دنبال این نگاه موفقیت های خوبی نیز به دست آمده است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، فاطمه یوسفی مدیر حوزه علمیه خواهران استان عصرامروز در برنامه زنده گفت و گو در صدا و سیمای مرکز بوشهر اظهار داشت: یکی از برکات نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی توجه خاص به بانوان به خصوص در عرصه علم و معنویت بوده است. و به دنبال این نگاه موفقیت های خوبی نیز به دست آمده است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر در رابطه با تحصیل بانوان در حوزه علمیه گفت: وجود بالغ بر 400 حوزه علمیه خواهران در کشور و بالغ بر بیش از ده ها هزار طلبه خواهر در سراسر کشور این موفقیت را ترسیم می کند.

فاطمه یوسفی با توجه به فعالیت چشم گیر حوزه علمیه خواهران در سراسر استان خاطر نشان کرد:در استان بوشهر 11 مدرسه علمیه خواهران  در سه سطح مقدماتی، سطح تکمیلی و سطح عالی داریم  که هزارو765 طلبه داشتیم که 551 فارغ تحصیل و هزارو 214 طلبه نیز در حال تحصیل هستند.

 

یوسفی مهمترین اهداف حوزه های علمیه خواهران را یک هدف مقدس خواند و اظهار کرد: یک هدف مقدس در تشکیل حوزه های علمیه وجود داشته است که آن تربیت بانوان در عرصه علم و معنویت است.

وی افزود: بستر حرکت در حوزه های علمیه خواهران بر مبنای علم و معنویت است و تمامی برنامه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی و تمامی فعالیت ها بر اساس علم و هدف در حال انجام است. حوزه های علمیه خواهران به عنوان یک مدرسه و به عنوان یک قرارگاه تولید علم تلقی می شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مطرح کرد: باید استدلال و تبیین و اتکا به ارزش های علمی و مبانی دقیق علمی داشته باشیم تا بتوانیم به آن هدف اصلی که تولید علم و پاسخگویی به مسائل مطرح کشور و تمدن اسلامی و نظام انقلاب اسلامی است، برسیم به خصوص در حوزه بانوان و خانواده.

یوسفی اضافه کرد: از میان خواهران طلبه ،80 حافظ قرآن ، 170 قاری قرآن ، 380 مبلغ قرآن و 300 پژوهشگر قرآنی داریم  و 110نفر از طلبه ها نیز به صورت جهادی در مدارس استان به عنوان مشاور فعالیت دارند.

 

وی از حمایت حضرت آیت الله صفایی بوشهری نماینده معزز ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر که نگاه ویژه ای به حوزه های علمیه خواهران داشتند و به عنوان یک پدر دلسوز در کنار حوزه های علمیه در سراسر استان بودند تقدیر و تشکر کرد.

یوسفی در ادامه بیان کرد: ازخواهران  دانش آموز کسانی که مایل هستند در مدارس علمیه خواهران مشغول به تحصیل شوند با سپری کردن پایه هشتم وسیکل می توانند وارد مدرسه علمیه شوند مدرسه حضرت زینب (سلام الله علیها) درشهر بوشهر و مدرسه حضرت الزهرا (سلام الله علیها) در شهر عسلویه پذیرای خواهران بزرگوار دانش آموز است.

وی بیان داشت: مدارس تکمیلی در سراسر استان عبارت است، از مدرسه الزهرا (سلام الله علیها) در بوشهر که به عنوان مدرسه مادر در مرکز استان می باشد، مدرسه حضرت رقیه(سلام الله علیها) در شهر برازجان که این مدرسه در کنار مدرسه الزهرا (سلام الله علیها ) به عنوان مدرسه مادر درشهر بوشهر از موفق ترین مدارس علمیه خواهران در استان می باشد. مدرسه الزهرا (سلام الله علیها) در شهر گناوه، مدرسه ام البنین(سلام الله علیها) در شهر دلوار، مدرسه فاطمیه(سلام الله علیها) در شهر خورموج، مدرسه ریحانه النبی(سلام الله علیها) در شهر اهرم، مدرسه حضرت معصومه(سلام الله علیها) در شهر جم، مدرسه فاطمه الزهرا (سلام الله علیها ) در شهر کنگان، و موسسه آموزش عالی معصومیه در شهر بوشهر که بالغ بر 110 طلبه خواهر در رشته های کلام، تفسیر علوم قرآنی و تاریخ فقه اصول در حال تحصیل هستند.

 

مدیر حوزه علمیه خواهران استان در رابطه با تحصیل درمدارس علمیه به دو صورت پاره وقت و تمام وقت ابراز داشت: در سطح مقدماتی با دیپلم به دو صورت پاره وقت و تمام وقت می توان در مدارس علمیه خواهران مشغول به تحصیل شد. شرایط سنی برای حضور به صورت تمام وقت، متولدین 68 به بالا در نظر گرفته شده و برای تحصیل به صورت پاره وقت خوشبختانه شرایط سنی برداشته شده است و تمامی خواهران میتوانند در صورت نداشتن شرایط حضور به صورت تمام وقت به طور پاره وقت دروس علمی حوزوی را فرا گیرند.

یوسفی در رابطه بااستعداد بانوان و مادران اظهار کرد: بسیاری از مادران و بانوانی که در خانه مشغول هستند از نخبگان حوزه های علمیه خواهران استان می باشند که از رشد و استعداد بالایی در سطوح مختلف به خصوص علمی برخوردارند.

وی ارتباط حوزه ودانشگاه را بسیار خوب دانست و گفت: در رابطه با نظام آموزشی در حوزه و دانشگاه هر مراکز علمی چه حوزه و چه دانشگاهی، از کانون های اندیشه ورز و اتاق فکرهای بسیار قوی برای تمامی سطوح علمی و پژوهشی برخوردار هستند.در جهت وحدت حوزه و دانشگاه در مدارس علمیه خواهران در سراسر استان کرسی های ازاد اندیشی با موضوعات مختلفی برگزار شده است.

لازم به ذکر است ثبت نام مدارس علمیه خواهران همزمان با مدارس علمیه سراسر کشور از تاریخ 22 تیرماه آغاز شده و تا 11 مردادماه نیز ادامه دارد.