کد مطلب: 45830 تعداد بازدید: ۴۲۷

کارشناس مسائل خانواده:

سلامت جامعه در گرو سلامت زنان/حال خانواده در ایران خوب نیست

چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۷:۰۹
کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه امروز خانواده های ما در خطر هستند، تصریح کرد: حال خانواده در ایران خوب نیست و اگر بخواهیم آن را درمان کنیم، نقش مادران و زنان، کلیدی است. چون اگر حال مادران خوب شود، حال خانواده ها هم خوب می شود.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، معصومه ظهیری پیرموسایی کارشناس مسائل خانوده در جشن میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر در مصلی بوشهر، ضمن تبریک میلاد کریمه اهل بیت و با اشاره به کرامت انسان گفت: خداوند کرامت همه انسان ها را بدون در نظر گرفتن جنسیت، در گرو رعایت تقوای الهی قرار داده است و به همین دلیل سفارش کرده که انسان ها در رعایت تقوا گوی سبقت را از همدیگر بزدایند.

وی افزود: اگر روزی به نام روز زن و روز دختر معرفی شده است، از باب تاکید به ارزش و جایگاه آنان است.

کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه حضرت معصومه(س) مورد اعتماد جامعه زمان خود بودند، اظهار کرد: اینکه انسانی در جامعه خودش برگزیده و مورد اعتماد شود، نیاز به انگیزه، برنامه و استفاده خوب از امکانات موجود دارد.

ظهیری پورموسایی ادامه داد: زمان به انسان انگیزه می دهد و کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) با وجود اینکه شرایط بسیار سختی داشتند، پدر بزرگوارشان مدت زیادی اسیر بودند و بعد به شهادت رسیدند و این بانو تحت تربیت امام رضا(ع) بودند، اما چنان رشد و تربیت یافتند که امام هشتم(ع) در دوران رعامت و ولایتشان، نامه های محرمانه خود را به ایشان می نوشتند.

وی خاطرنشان کرد: همان گونه که پیامبر خاتم(ص) و همه 13 معصوم قبل از امام زمان(عج)، به وجود آخرین امام شیعه گواهی و اطلاع داده بودند، امام صادق(ع) نیز قبل از میلاد حضرت معصومه(س) مژدگانی تولد این بزرگ بانو را داده بودند.

استاد حوزه و دانشگاه 4 ویژگی منحصر به فرد حضرت معصومه(س) را اینگونه برشمرد: مورد اعتماد مردم زمان خودش بود، قبل از تولدش به وجودش مژدگانی داده شد، پاداش زیارت با معرفت ایشان بهشت و زیارت بامعرفت او مانند زیارت امام رضا(ع) است.

ظهیری پورموسایی تاکید کرد: اگر می خواهیم مثل حضرت معصومه(س) زندگی و دختر تربیت کنیم، باید برای زندگیمان برنامه داشته باشیم و اینکه هر روزمان بهتر از دیروز در نزدیک شدن به خدا باشد.

کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه امروز خانواده های ما در خطر هستند، تصریح کرد: حال خانواده در ایران خوب نیست و اگر بخواهیم آن را درمان کنیم، نقش مادران و زنان، کلیدی است. چون اگر حال مادران خوب شود، حال خانواده ها هم خوب می شود.

وی یادآور شد: حضرت معصومه(س) زمان و عمر مبارک خود را مدیریت کردند و توانستند در شرایط خفقان بنی عباس، امین امام خود شوند.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه حضور دختران در جامعه ما باید حضوری مفید باشد و نگذاریم هیچ چیزی آن ها را بفریبد، گفت: امروزه فضای مجازی در کمین خانواده ها است، اما ما باید فضای مجازی را مدیریت کنیم نه اینکه این فضا خانواده های ما را مدیریت کند و راهش هم این است که مادران رابطه خود را با دختران نزدیکتر کنند و اخلاق و سبک زندگی را به آنان بیاموزند.


مادران ما باید نسلی باشند که اجازه ندهند هیچ ابزاری اعم از مجازی و غیرمجازی در خانواده های ما تنش ایجاد کند و تلاش کنند با تربیت نسلی سالم و بامحبت، سلامت خانواده و جامعه را تضمین کنند.