در همایش مبلغات جهادی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر مطرح شد
وحشت دشمن از وحدت نیروهای انقلابی/ نقش خواهران طلبه در امر تربیت، از آموزشوپرورش هم مهمتر است
یکشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۱:۰۳به گزارس روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، اولین همایش مبلغات جهادی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، صبح امروز با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران کشور، مسئول سازمان بسیج طلاب استان و معاون ساسی سپاه امام صادق(ع) و طلاب، مبلغان و مشاوران مدارس علمیه خواهران استان، در مصلای نمازجمعه بوشهر برگزار شد.
مبلغان دینی سد محکمی برای مقابله با توطئههای دشمنان هستند
آیتاله غلامعلی صفایی بوشهری در این همایش، با تاکید بر نقش مهم تبلیغات در جامعه دینی اظهار داشت: تبلیغ حلقه واسط برای ترویج دین و فرهنگ دینی در جامعه است که در تمامی ادیان الهی بر روی آن تاکید شده است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به نقش مهم مبلغان دینی در ترویج فرهنگ اسلامی افزود: تبلیغ دین، مهمترین رسالت یک عالم دینی و مقدمه آن تحصیل و تهذیب است.
امام جمعه بوشهر با تاکید بر این نکته که مبلغان دینی باید رفتار و گفتارشان نیز متناسب با احکام و آموزههای اسلامی باشد افزود: تبلیغ دین رسالتی مهم و پرمشقت است چراکه این مهم انسانسازی در پی دارد و سبب قرار گرفتن انسان در راه راست میشود.
صفاییبوشهری با بیان اینکه تبلیغ و تربیت دینی در جامعه یک رسالت الهی مبلغان است گفت: تربیت دینی در جامعه سبب مصون ماندن آحاد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان از ترفندهای دشمنان میشود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به اینکه مبلغان دینی سد محکمی برای مقابله با توطئههای دشمنان هستند تصریح کرد: علما و روحانیت باید همواره بین مردم باشند و زمینه آگاه سازی مردم را فراهم کنند چراکه، نبود مبلغان دینی در بین مردم عرصه را برای فعالیت دشمن فراهم میکند.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه حضور انقلابی به معنای دقیق کلمه در وجود رهبر معظم انقلاب است افزود: اگر کاری با انقلاب نداشته باشیم از انقلاب عقب هستیم این در حالی است که باید با تمام توان از حریم انقلاب حراست و صیانت کنیم .
صفایی بوشهری با تاکید بر ترویج فرهنگ حرکت انقلابی در جامعه خاطر نشان کرد: یکی از رسالتهای مهم طلاب و روحانیون مقابله با ترفندهای دشمنان و بصیرتافزایی در این عرصه است که ترویج فرهنگ حرکت انقلابی در حوزههای مختلف از اولویتها است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تاکید بر حفظ فرهنگ استکبار ستیزی بیان کرد:استان بوشهر پایتخت استکبار ستیزی و ولایتمداری و الگویی انقلابی برای مردم است که باید از آن حراست و صیانت شود.
حجتالاسلاموالمسلمین رضا اسکندری نیز با بیان اینکه تبلیغ، 2 رویکرد تربیتی و فرهنگسازی دارد، گفت: تربیت پیچیدهترین مسئلهای است که باید به آن توجه کرد. ما در تبلیغ تربیتی به دنبال این نیستیم که پیام دین را به مخاطب برسانیم، بلکه میخواهیم مخاطبان را با استفاده از این پیامها، تربیت کنیم.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران کشور اظهار داشت: ما در امر تبلیغ باید فرهنگ جامعه را الهی کنیم، اما فرهنگسازی هم در راستای تربیت انسان است. انسانی که درست تربیت شد، بر فرهنگ جامعه مؤثر است و یک تأثیر و تأثر متقابل بین تربیت و فرهنگسازی وجود دارد.
حجتالاسلام اسکندری تأکید کرد: برای تحقق فرهنگ الهی در جامعه، نیازمند هوشمندی، آگاهی به زمان و آگاهی به ویژگیهای انسانها هستیم، زیرا تا انسان و جامعه را نشناسیم، نمیتوانیم برای فرهنگسازی و سعادت بشریت، اقدام مناسبی انجام بدهیم.
وی بابیان اینکه تربیت، امری ظریف و دقیق است، ابراز کرد: پایه و محتوای اصلی کار ما باید سمتوسوی سبک زندگی اسلامی باشد. تحقق سبک زندگی اسلامی، مقدمهای برای تربیت اسلامی است.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران کشور ادامه داد: سبک زندگی اسلامی، مجموعهای از رفتارهایی است که ما در ابعاد مختلف اجتماعی، پوشش، نحوه و چینش زندگی، معماری، ازدواج، خرید، آدابورسوم و ... در برخورد با مسلمان و غیرمسلمان از خود بروز میدهیم و همه اینها باید بر اساس آموزههای دین باشد.
نقش خواهران طلبه در امر تربیت، از آموزشوپرورش هم مهمتر است
حجتالاسلام اسکندری بابیان اینکه نقش خواهران طلبه در امر تربیت، از آموزشوپرورش هم مهمتر است، تصریح کرد: زنان رکن اصلی خانوادهها هستند و نقشی که آنان در تربیت خانواده ایفا میکنند، بیبدیل است و خواهران طلبه پیوند میان خانواده و مسجد، قرآن و اهلبیت را مستحکم میکنند.
وی افزود: اگر مردان مؤمن نباشند، زنان مؤمن میتوانند آنها را نجات بدهند، اما اگر زنان و مادران ناصالح شوند، جامعه ما ناصالح خواهد شد.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران کشور خاطرنشان کرد: دشمنان ما با تمام قدرت از تمام ابزارها استفاده میکنند که زنان جامعه ما را به بازیچه بگیرند و آنان را از نقش کلیدی خود دور کنند و به همین دلیل ما باید برای تقویت جایگاه زنان و مادران در جامعه تلاش کنیم.
حجتالاسلام اسکندری اذعان کرد: محوریت تمام عرصههای تبلیغی ما باید تربیت و تعالی انسانها قرار بگیرد و با برگزاری جلسات هفتگی قرآن، توسل به اهلبیت و ... بهصورت هفتگی، ارتباط خانوادهها را با مساجد، حسینیهها، امامزادهها و مراکز دینی استحکام ببخشیم.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران کشور به استفاده خواهران طلبه از ابزارهای روز تأکید و عنوان کرد: ما باید بتوانیم فعالیتهای مشترکی که در جلسات خانگی و مساجد انجام میدهیم را در شبکههای اجتماعی انعکاس دهیم، تا بر فرهنگ عمومی هم تأثیرگذار باشد.
وی خواهران طلبه را به پیگیری جدی سیر مطالعاتی توصیه کرد و گفت: 12 رشته برای سیر مطالعاتی طلاب در نظر گرفتهشده که بهتر است هر نفر از خواهران طلبه فقط در یک موضوع بهصورت تخصصی ورود پیدا کند و هم دانش و هم مهارت خود را افزایش دهند تا بتوانند در عرصه تبلیغ مؤثر باشند.
حجتالاسلام اسکندری تأکید کرد: مهمترین نکته در تبلیغ این است که ما عملاً مبلغ دین باشیم زیرا عملی که در خود ما تأثیر نداشته باشد، قطعاً بر دیگران هم مؤثر نخواهد بود.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران کشور اضافه کرد: عامل بودن ما به آنچه آموختهایم، یکی از رموز طلایی موفقیت در تبلیغ است، بنابراین هم باید عالم به دین و هم عالم به آن باشیم.
وی در پایان ابراز کرد: امیدواریم به لطف خدا و همت خواهران طلبه، در این استان شاهد تحولی جدی در تحقق سبک زندگی اسلامی در جامعه باشیم که پایههای آن خانواده و زنان و مادران جامعه هستند و اگر بخواهیم زنان و مادران را درست تربیت کنیم، باید آنان را با قرآن و اهلبیت انس دهیم و شیوههای زندگی اسلامی را به آنان آموزش دهیم.
مبلغات جهادی در برنامههای اقامه نماز مدارس استان بوشهر افزایش مییابد
حجتالاسلام یوسف جمالی با بیان اینکه دراستان بوشهر 10 مدرسه علمیه خواهران درشهرهای مختلف فعالیت میکند، اظهار داشت:در حال حاضر 90 درصد زیر ساختهای آموزشی حوزه های علمیه خواهران استان بوشهر تامین شده است.
وی بیان اینکه رسالت حوزه علمیه تربیت طلاب مهذب، با بصیرت و عالمه است افزود: مدارس علمیه استان در چند سال اخیر از نظر کمی و کیفی 300 درصد رشد داشتهاند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران بوشهر با تاکید بر نقش مهم تبلیغ در جامعه گفت:حوزههای علمیه در عرصههای مختلف تبلیغی حضوری فعال داشتهاند.
جمالی با اشاره به حضور مبلغات در مدارس افزود: حضور مبلغان در مدارس فرصتی برای اشاعه فرهنگ دینی در بین آیندهسازان جامعه است.
وی پاسخ به شبهات و بیان مسائل و احکام از جمله فعالیت مبلغات برشمرد و خاطر نشان کرد: وجود مبلغات در تربیت دینی همراه با تعلیم و آموزش در نهاد آموزشوپرورش گرهگشای بسیاری از شبهات و سؤالات دینی دانش آموزان در موضوعات مختلف است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران بوشهر از افزایش مبلغات جهادی در مدارس استان بوشهر خبرداد و افزود: در سال تحصیلی جاری 260 نفر از مبلغات جهادی در برنامههای اقامه نماز مدارس استان بوشهر حضور دارند که سال تحصیلی آینده این تعداد به 300 نفر میرسد.
دشمن از وحدت نیروهای انقلابی وحشتزده شده است
محمد رضایی معاون سیاسی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر، در بخش دیگر این همایش به تبیین مسایل سیاسی روز کشور پرداخت و گفت: انتخابات پیش رو بسیار سرنوشتساز است و به یک حرکت جهادی برگرفته از روحیه جهادی نیاز دارد.
وی افزود: اگر میخواهیم بهسلامت از انتخابات امسال عبور کنیم، باید حول فرمایشات مقام معظم رهبری، وحدتی بسیار استراتژیک داشته باشیم.
معاون سیاسی سپاه امام صادق(ع) اظهار داشت: نگاه به بیرون از مرزها برای حل مشکلات اقتصادی و سعی در القای نقش برجام در زدودن سایه جنگ از کشور، تمایل برخی عناصر داخلی به روی کار آمدن کلینتون در آمریکا، و تشکیل جبهه مردمی انقلاب اسلامی که اتحاد مجموعه نیروهای ارزشی را به دنبال داشت، ازجمله نکات قابلتأمل این دوره از انتخابات بود.
رضایی بابیان اینکه وضعیت امروز کشور بسیار حساس است، تصریح کرد: در حوزه مسائل هستهای، نظام جمهوری اسلامی ایران به دنبال اجرای برجام، از طریق تعامل هوشمندانه بهجای تعامل منفعلانه در اجرای بندبند درخواستهای رهبر معظم انقلاب در خصوص برجام است.
وی خاطرنشان کرد: دشمن میخواهد ذهن مردم را از واقعیتهای جامعه یعنی مشکلات اقتصادی، اشتغال، مسکن و ... به سمت تقابلهای سیاسی منحرف کنند تا از این طریق بتوانند از انتخابات ریاست جمهوری به نفع خود بهرهبرداری کنند.
معاون سیاسی سپاه امام صادق(ع) تأکید کرد: امروز برخی به دنبال تطهیر سران فتنه هستند و به همین منظور عکس آن سران را کنار یک کاندید محترم قرار میدهند و در فضای مجازی منتشر میکنند.
رضایی با اشاره به اینکه دشمن از وحدت نیروهای انقلابی وحشتزده شده است، توصیه کرد: اکنون انقلابی بودن به معنای حل مشکلات مردم است و باید روحیه انقلابی با نگاه کارآمدی در حل این مشکلات، در جامعه تبیین شود.