کد مطلب: 37687 تعداد بازدید: ۱۳۴

در گفتگو با رادیو بوشهر مطرح شد

تشریح فعالیت های قرآنی حوزه های علمیه خواهران استان بوشهر

جمعه ۸ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۰۸:۳۰
وی اظهار داشت: یکی از اهداف حوزه علمیه خواهران بحث تربیت مربی قرآن هست که از طلبه های خواهر برای خارج از حوزه استفاده کنیم که در حال حاضر استفاده می شود و به عنوان مثال داورهای که از حوزه های علمیه در آمورزش پرورش، سازمان تبلیغات و در سطح شهر استفاده می شود.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر رقیه کرمی در گفتگو با برنامه رادیویی دریای معرفت که از رادیو بوشهر پخش می شد به فعالیت علمی فرهنگی قرآنی حوزه های علمیه خواهران استان اشاره کرد و گفت: در مدارس علمیه خواهران استان کانون های قرآن و معرفت داریم که هدف این کانون ها کسب و بهرگیری طلاب خواهر از قرآن و سیره معصومین هست  تا بتوانند خودشان در راستای انجام  وظیفه  که تعلیم و تربیت اقشار مختلف جامعه هست آماده کنند.

وی با توجه به اینکه آیا درس آموزش قرآن  جزء دروس رسمی  حوزه علیمه خوهران است   یا در قالب فوق برنامه‌ای بیان کرد: یکی از دروس  اصلی  در حوزه، رو خوانی و روانخوانی قرآن کریم  و حتی بحث تجوید هست که طلاب باید این دروس را بخوانند، البته کانون های قرآن و معرف جدای از دورس حوزوی است که برگزاری جشنوارهای قرآنی در چند بخش مختلف از جمله برخی از فعالیت های این کانون ها است.

کرمی افزود: یکی از این جشنوارها، جشنواره سراسری  قرآن کریم است که طلاب در حوزه های علیمه خواهران در چند بخش تلاوت می کنند و یکی  ذیگر، جشنواره نسیم قرآن که طلاب با  "ترجمه واژه ها و"  مفاهیم قرآن آشنا می شوند، سه جلد  کتاب  آموزشی مفاهیم قرآن به طلاب علاقه‌مند داده و بعد از آنها آزمون گرفته می شود که در صورت موفقیت به مرحله بعد راه می یابند.

معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر ادامه داد: یکی دیگر از فعالیت های قرآنی بخش صیام که طلاب خواهر با قرآن و تفصیح آشنا می شوند و در این بخش از شش جلد از کتاب های حجت الاسلام قرآئتی استفاده می شود.

وی اظهار داشت: طرح اشراق که حفظ  موضوعی آیات قرآن هست  و یکی از اهداف این طرح ارتقاء سطح توانمندی طلاب در نشر معارف فرهنگی قرآن با حفظ آیات کاربردی است و بخش بعدی قرآئت قرآن کریم هست که همه طلاب در این بخش شرکت  می کنند، در این بخش قاریان قرآن شناخته و سازماندهی می شوند.

 کرمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در همین مسیر مسابقات قرائت قران، حفظ و تفسیر قرآن در مراحل مختلف در حوزه برگزارمی شود گفت: بخش اول مدرسه ای یا  حوزه ای، بعد مرحله  استانی و بعد در صورت کسب امتیاز وارد مرحله کشوری می شوند.

  معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر با اشاره به رتبه های کسب شده طلاب خواهر بوشهری در چند سال اخیر بیان داشت: سال گذشته در قسمت متون رتبه اول در بخش حفظ، بخش قرائت قرآن رتبه دوم  و سوم  در کشور داشتیم تا حالا بوشهر حرف اول در بخش قرائت را میزند.

وی اظهار داشت: یکی از اهداف حوزه علمیه بحث تربیت مربی قرآن هست که از طلبه های خواهر برای خارج از حوزه استفاده کنیم که در حال حاضر استفاده می شود و به عنوان مثال داورهای که از حوزه های  علمیه در آمورزش پرورش، سازمان تبلیغات و در سطح شهر استفاده می شود.