کد مطلب: 37105 تعداد بازدید: ۴۱۷

مدرسه علمیه الزهرا گناوه در نیم سال تحصیلی که گذشت؛

کسب رتبه دوم در بین مدارس استان و ارائه بیشترین مقاله در جشنواره علامه بلادی

دوشنبه ۲۰ دى ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۴۶:۵۱
رتبه آموزشی مدرسه علمیه الزهرا(س) گناوه در بین مدارس علمیه استان بوشهر در ردیف دوم است و همچنین در جشنواره علامه بلادی با 45 مقاله که از سوی طلبه‌های خواهر این مدرسه به کنگره ارسال‌شده بود، توانست با ارائه بیشترین مقاله برتر شناخته شود.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، سیده زهرا موسوی نسب مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) گناوه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این مدرسه در سال 1380 تأسیس‌ شده است، که تاکنون حدود 60 نفر طلبه از آن فارغ‌التحصیل شده‌اند و هم‌اینک 55 طلبه در سطح 2 کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: رتبه آموزشی این مدرسه در بین مدارس علمیه استان بوشهر در ردیف دوم است و شش نفر از طلاب فارغ‌التحصیل این مدرسه مسئولیت یا معاونت موسسه‌های قرآنی را بر عهده‌دارند.

مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) گناوه گفت: همچنین در جشنواره علامه بلادی با 45 مقاله که از سوی طلبه‌های خواهر این مدرسه به کنگره ارسال‌شده بود، توانست با ارائه بیشترین مقاله برتر شناخته شود.

موسوی نسب اذعان داشت: معاون پژوهش این مدرسه نیز به‌عنوان معاون پژوهش برتر و مقالات دو استاد این مدرسه نیز جزو 20 مقاله برتر استانی شناخته شدند.

لیلا دشتی مکان معاون پژوهشی مدرسه علمیه الزهرا(س) گناوه در خصوص مقاله خود گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی شایسته است که روحانیت از روحیه انقلابی برخوردار بوده و مروج روش و منش انقلابی باشند.

وی ادامه داد: به‌عنوان یک طلبه انقلابی سعی بر ترویج شاخص‌های انقلابی بودن و انقلابی ماندن در جامعه دارم و عمده کار خود را بر تحقیق و پژوهش در علوم اسلامی قرار دادم.

دشتی مکان در خصوص اثر خود اظهار کرد: موضوع این مقاله بررسی تطبیقی تأثیر اذن در مجازات اوتانازی در فقه فریقین است و یکی از ده اثر برتر در کنگره علامه بلادی بوده است.

در این کنگره همچنین مقاله 'عاطفه باوی' طلبه سال اول این مدرسه با موضوع 'حوزه علمیه انقلابی' به‌عنوان مقاله شایسته تقدیر در بین حوزه‌های علمیه خواهر استان بوشهر معرفی شد.

عاطفه باوی در خصوص هدف خود از پژوهش پیرامون حوزه علمیه انقلابی، گفت: بنده با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری با سیر تأملی به این نتیجه رسیدم که نقش حوزه‌های علمیه نسبت به گذشته حساس و عملی‌تر شده است زیرا که هدف دشمن،  انقلاب زدایی از حوزه‌های علمیه هست، پس موفقیت و بالندگی حوزه علمیه در مسیر انقلابی ماندن هست و بس.

وی اضافه کرد: با توجه به راهکارهای قرآن کریم و بیانات رهبر انقلاب در جهت عدم انحراف از مسیر انقلابی بودن حوزه‌ها، به این نتیجه رسیدم که این اسباب عظیم یعنی ماندن در مسیر انقلاب اسلامی جز از راه تولید علوم اسلامی و نشر آن میسر نمی‌شود.

مدیر مدرسه الزهرا(س) گناوه

معاون پژوهش مدرسه الزهرا(س) گناوه

طلبه برگزیده کنگره علامه بلادی بوشهری(ره) مدرسه الزهرا(س) گناوه