کد مطلب: 36796 تعداد بازدید: ۳۷۷

در مراسم افتتاحیه مجمع خیرین گناوه مطرح شد؛

حضور تمام‌قد حوزه علمیه خواهران در میدان دفاع از نظام و انقلاب اسلامی/ بیشتر مردم استان بوشهر، خیر هستند/ تصاویر

چهارشنبه ۸ دى ۱۳۹۵ ساعت ۰۲:۰۷:۰۷
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر گفت: وظیفه حوزه علمیه تقویت و حراست از نظام و انقلاب اسلامی، خطوط قرمز و ارزش‌های آن و همچنین حساس بودن به تدین و اعتقادات مردم است که امروزه حوزه علمیه خواهران تمام‌قد در این میدان ورود پیداکرده و گناوه یکی از شهرستان‌های پیشگام در این زمینه است.

آیین افتتاحیه مجمع خیرین مدرسه علمیه الزهرا (س) گناوه بعدازظهر امروز با حضور دبیر مجمع خیرین و مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر در سالن خلیج‌فارس گناوه برگزار شد.

حجت‌الاسلام یوسف جمالی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، ضمن گرامیداشت یوم‌الله 9 دی، گفت: وقتی خداوند برای کمک‌ها و انفاق‌های مادی توجه ویژه دارد و 700 برابر آن را عطا می‌کند و اجر و ثواب می‌دهد، قطعاً برای هدایت دیگران ثوابی به‌مراتب بالاتر و بی‌حدواندازه می‌دهد و کسی که پشتیبانی این هدایت را ایجاد کند، او نیز شریک است.

وی اضافه کرد: اصل حوزه علمیه وجود مبارک امام صادق(ع) و جلساتی که برگزار می‌کردند، است و مدارس علمیه خواهران نیز به وجود حضرت فاطمه زهرا(س) و آن محافلی که تشکیل می‌دادند و زنان احکام شرعی خود را می‌پرسیدند، برمی‌گردد.

حضور تمام‌قد حوزه علمیه خواهران در میدان دفاع از نظام و انقلاب اسلامی

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر ثمرات هدایتگری حوزه علمیه را همیشگی دانست و اظهار کرد: وظیفه حوزه علمیه تقویت و حراست از نظام و انقلاب اسلامی و خطوط قرمز و ارزش‌های آن و همچنین حساس بودن به تدین و اعتقادات مردم است که امروزه حوزه علمیه خواهران تمام‌قد در این میدان ورود پیداکرده و اتفاقاً گناوه به‌عنوان یکی از شهرستان‌های پیشگام در این زمینه است.

حجت‌الاسلام جمالی بیان کرد: امروز اگر بتوانیم سطح دانش جامعه بانوان را بالا ببریم، سطح دانش همه جامعه بالا می‌رود، پس این نیاز به حمایت و توجه جدی به استحکام بنیان خانواده است که خیرین باید حمایت کنند و امروز چه کار خیری بالاتر از این‌که در این راه‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

وی به آسیب‌شناسی جامعه بانوان در عرصه فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و تصریح کرد: امروز معضلات فرهنگی ازجمله بحث طلاق و تزلزل بنیاد خانواده و مسائل دیگر فراوان است.

خیرین از مشاوران مدارس حمایت کنند

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر به بحث مشاوره در مدارس تأکید کرد و گفت: من استدعا دارم که حمایت بشود، ما بیش از این توان نداریم و 60 تا 70 مشاور آموزش ‌دیده‌اند، ولی باید حمایت مالی بشوند و خیرین به میدان بیایند؛ زیرا همین دانش آموزان مدارس مادران آینده می‌شوند.

در ادامه این مراسم، علی عمرانی دبیر مجمع خیرین حوزه علمیه خواهران استان بوشهر گفت: در بحث نظامی نظام جمهوری اسلامی ایران، خللی وارد نیست و امسال نیز اقتدار آن اثبات شد، در بحث اقتصادی نیز متولیان، راهکار و مسئولین مشخص هستند و خیلی نگران نیستیم؛ ولی در بحث فرهنگی جامعه زنان ما آسیب‌پذیرتر هستند و همه مشکلاتی که از طرف دشمن به ما تحمیل می‌شود، از طریق تأثیرگذاری بر بانوان است.

وی اضافه  کرد: مسئولین ما در بالادست با توجه به نقشی که حوزه‌های علمیه خواهران در استحکام خانواده دارد، خیرین کشور را ساماندهی می‌کند که به همین مناسبت، 20 و 21 دی‌ماه، اجلاس خیرین ایران در تهران و قم را خواهیم داشت.

استان بوشهر، پیشگام در بحث حمایت از حوزه علمیه

دبیر مجمع خیرین حوزه علمیه خواهران استان بوشهر اظهار کرد: بنا بر ضرورت، مسئولین ما به این نتیجه رسیدند که از حوزه‌های علمیه حمایت کنند، درحالی‌که در استان ما، آیت‌الله صفایی بوشهری و مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان این ضرورت را زودتر تشخیص دادند و امروز استان بوشهر در کشور پیشگام است.

بیشتر مردم استان بوشهر، خیر هستند

عمرانی خاطرنشان کرد: امروز گسترده‌ترین شبکه نیکوکاری در بوشهر از آن مجمع خیرین حوزه علمیه خواهران است به‌طوری‌که حدود هزار نفر عضو سامانه جامع خواهران هستند. فرآیند عضوگیری، ثبت و همه بسترها فراهم‌شده، چون ما باور داریم که بیشتر مردم استان بوشهر خیر هستند ولو بضاعت مالی زیادی نداشته باشند.

وی عنوان کرد: همه‌ی مدارس ما به‌جز شهرستان گناوه یک پروژه منابع پایدار برای تأمین مخارج خود دارند به‌طوری‌که ما در آینده به بودجه‌های دولتی و جاری وابسته نباشیم و شهرستان‌های دشتستان، کنگان، عسلویه، خورموج و اهرم وضعیت پروژه‌های منابع پایدارشان مشخص است و در آینده‌ای نزدیک تکلیف منابع پایدار شهرستان گناوه برای حوزه علمیه خواهران نیز مشخص می‌شود و از طریق پروژه‌های ملی به بهره‌برداری می‌رسد.

دبیر مجمع خیرین حوزه علمیه خواهران استان بوشهر بیان کرد: ما نزدیک به 5000 طلبه، استاد و کارمند وابسته به حوزه علمیه در استان بوشهر داریم که این‌ها همه نیازهایی چون مسکن، پوشاک و ارزاق و ...دارند و ان شالله با راه‌اندازی بازار بزرگ حوزه‌های علمیه و ورود در این موضوعات نیز عملکردی موفق خواهیم داشت.

در تلاش هستیم که طلاب فقط دغدغه‌ی درس خواندن و ترویج فرهنگ دینی داشته باشند

عمرانی ادامه داد: یک سری کارها و توافق‌نامه‌هایی نیز در سطح استان با بانک توسعه کارآفرینی، فنی حرفه‌ای، شهرک‌های صنعتی انجام داده‌ایم که ان شالله در آینده نزدیک می‌توانیم بازار مصرف حوزه‌های علمیه را نیز اداره کنیم که طلبه‌ها فقط دغدغه‌ی درس خواندن و ترویج فرهنگ دینی داشته باشند.

وی به برخی از خدمات مجمع خیرین اشاره و عنوان کرد: مجمع خیرین افتخار دارد که در خصوص حمایت از طلاب نیازمند هرماه جلسه‌ای برگزار کند و به درخواست‌هایی که از سراسر استان می‌آید، پاسخ مثبت بدهد؛ تسهیلات برای ترویج ازدواج آسان، کمک‌های درمانی و از همه مهم‌تر ایجاد منابع پایدار برای حوزه‌های علمیه که امید داریم در آینده نزدیک شاهد کلنگ زنی آن باشیم.

در پایان این مراسم از خیرین و فعالان در امور حوزه علمیه خواهران گناوه تقدیر شد./ انتهای پیام