کد مطلب: 25964 تعداد بازدید: ۱۷۹

مدیر مدرسه علمیه خواهران فاطمیه خورموج مطرح کرد

شکل‌گیری روحیه جهاد اقتصادی و حمایت از تولید ملی

چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۴۶:۱۷
مدیر مدرسه علمیه خواهران فاطمیه خورموج گفت: برای تحرک در اقتصاد، افزایش واردات دانش فنی و جلوگیری از واردات کالاهای مصرفی، برقراری ارتباط اقتصادی با کشورهای دوست و وجود بازارهای منطقه‌ای، شکل‌گیری روحیه جهاد اقتصادی و حمایت از تولید ملی و خودداری از اسراف و ضایع کردن کالاها، در تحقق آن تأثیرگذار هستند.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، اکرم غیب اللهی مدیر مدرسه علمیه خواهران فاطمیه (س) خورموج، با اشاره به حمایت مقام معظم رهبری از شورای نگهبان در دیدار اعضای مجلس خبرگان، گفت: یکی از استراتژی‌های دشمن و رسانه‌های بیگانه و وابستگان داخلی آن‌ها، زیر سؤال بردن نهادی مقدس است که یادگار امام راحل است و فرزند خلف او رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید می‌ورزند.
 
وی افزود: دشمن با این استراتژی می‌خواهد زمینه نفوذ برای بیگانگان و ایادی داخلی آن‌ها را فراهم کند تا با عدم بررسی دقیق، آن‌ها مهره‌های وابسته را در جاهای حساس قرار داده و اهداف خود را پیاده نمایند.
 
غیب اللهی اظهار داشت: خودبزرگ‌بینی و تن ندادن به قانون، موضع طلبکارانه به انقلاب، استفاده از فضای روانی برای رسیدن به اهداف شوم خود، تحت تأثیر قرار دادن مراجع تصمیم گیر، ابزار تبلیغاتی گسترده، مظلوم‌نمایی و عوام‌فریبی و خدشه اعتماد مردم به نظام اسلامی ازجمله اقدامات مغرضانه ایادی داخلی استکبار جهانی است.
 
مدیر مدرسه علمیه خواهران فاطمیه(س) خورموج بابیان اینکه قانون ملاک و معیار پذیرفته‌شده‌ای است که تمکین به آن موجب سلامت هر چیزی خواهد بود، تصریح کرد: عده‌ای خود را ملاک و معیار قانون می‌دانند و با غوغا سالاری، باعث طمع‌ورزی دشمن و اختلاف‌افکنی در کشور انقلابی خواهند شد که با این کار، هم به شعور سیاسی مردم توهین کرده و هم هرج‌ومرجی غیرقابل‌کنترل به وجود می‌آید و باعث سستی نیروها خواهد شد.
 
وی ابراز داشت: انقلابی گری، حرکتی عاقلانه و مدبرانه است که نشأت‌گرفته از قدرت لایزال الهی است و انقلابیون واقعی پیامبران، امامان و جانشینان خلف آن‌ها می‌باشند. حرکت انقلابی سبب تشکیل نظام جدیدی خواهد شد که روند گذشته را زیر سؤال می‌برد.
 
غیب اللهی با اشاره به اهمیت انقلابی بودن و انقلابی ماندن، گفت: انقلابی ماندن مانع انحراف خواهد شد و دفاع از ارزش‌های انقلاب، مقابله با ابزارهای در انحراف انقلاب (اعم از نظام سیاسی، فرهنگی)، الگو قرار گرفتن برای ملت‌های آزاده که با اندک تهدیدی سست نشوند، مبارزه جاودانه با استکبار و توجه به شرف و کرامت انسانی را به دنبال خواهد داشت.
 
وی تأکید کرد: هر کشوری برای اتکا به خود بایستی در زمینه‌های مختلف خود را بیمه نماید و مقام معظم رهبری برای جلوگیری از صدمات کشور درزمینهٔ اقتصادی، «اقتصاد مقاومتی» را مطرح فرمودند که عوامل مختلفی مثل اصلاح الگوی مصرف همراه با رونق تولید داخلی و کالاهای باکیفیت، افزایش بهره‌وری و کاهش قیمت‌ها، فعال‌سازی دستگاه‌های مالی و بیمه‌ای برای تحرک در اقتصاد، افزایش واردات دانش فنی و جلوگیری از واردات کالاهای مصرفی، برقراری ارتباط اقتصادی با کشورهای دوست و وجود بازارهای منطقه‌ای، شکل‌گیری روحیه جهاد اقتصادی و حمایت از تولید ملی و خودداری از اسراف و ضایع کردن کالاها، در تحقق آن تأثیرگذار هستند.
 
مدیر مدرسه علمیه خواهران فاطمیه(س) خورموج، موانع اجرایی اقتصاد مقاومتی را این‌گونه برشمرد: فقدان جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، عدم وجود فضای رقابتی، افزایش نقدینگی و عدم تناسب با تولید، تورم و رکود بالا در کشور، اختلالات در بازار ارزی، سطح بالای بیکاری و عدم اشتغال پایدار، افزایش اجاره‌بها، وابستگی به بودجه نفت، وجود نظام مالیاتی کارآمد، ضعف زیرساخت‌ها، عدم‌حمایت از حقوق مصرف کنده، ضعف در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌های اقتصادی، واردات بی‌رویه و عدم عزم جدی مسؤولان برای تحقق این مهم که فقط با کاغذ و بخشنامه و جلسه این امر محقق نمی‌شود.