مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر مطرح کرد
آغاز پذیرش طلاب خواهر در 10 مدرسه استان بوشهر
دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۴۵:۰۲
به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، حجتالاسلام یوسف جمالی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، عصر امروز در نشست مطبوعاتی پذیرش حوزه های علمیه خواهران گفت: پذیرش خواهران از 25 بهمنماه آغازشده و تا یک ماه ادامه خواهد داشت.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر افزود: 10 مدرسه علمیه خواهران در شهرهای بوشهر، برازجان، گناوه، اهرم، خورموج، کنگان، جم و عسلویه میزبان علاقهمندان به تحصیل در حوزههای علمیه خواهران هستند.
وی ادامه داد:خواهران علاقهمند جهت ثبتنام میتوانند به سایت whc.ir یا هرکدام از این مدارس در سطح استان و یا مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، مراجعه کنند که پس از موفقیت در مصاحبه، میتوانند مراحل ثبتنام را طی کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر بابیان اینکه ظرفیت پذیرش نسبت به سال گذشته افزایشیافته است، بیان کرد: 1500 طلبه در این مدارس مشغول به تحصیل هستند که 90 استاد نیز به آنان آموزش میدهند و سالانه بهطور متوسط حدود 300 نفر در مدارس علمیه سراسر استان فارغالتحصیل میشوند.
وی تصریح کرد: امسال مدرسه علمیه با پذیرش مقطع سیکل در بوشهر راهاندازی شد و حدود 30 طلبه در ترم قبل تحصیل خود را در این مدرسه آغاز کردند و ترم دوم آنهم در ادامه برگزار خواهد شد که علاقهمندانی که دارای مدرک سیکل هستند، میتوانند وارد این مدرسه شوند.
حجتالاسلام جمالی اشاره کرد: 2 مدرسه در شهرهای بوشهر و عسلویه در مقطع سیکل و 8 مدرسه از سراسر استان در مقطع دیپلم، خواهران علاقهمند را پذیرش میکنند که در پایان دورههای هفتساله و پنجساله به آنان مدرک کارشناسی یا سطح 2 اعطا میشود.
وی ادامه داد: علاوه بر مدارسی که در مقطع سطح دو، مدرک لیسانس را ارائه میدهند، یک مدرسه به نام معصومیه در شهر بوشهر مدرک کارشناسی ارشد ( سطح سه) را ارائه میدهد که ویژه خواهران فارغالتحصیل حوزه علمیه میباشد و این دسته از افراد برای ادامه تحصیل میتوانند وارد این مرکز شوند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر گفت: برای اینکه افراد بیشتری بتوانند در حوزه علمیه خواهران تحصیل کنند، سه روش تحصیلی حضوری تماموقت، حضوری پارهوقت و نیمهحضوری برای خواهران در نظر گرفتهشده است و کسانی که شاغل یا خانهدار هستند، میتوانند در روش حضوری پارهوقت یا نیمهحضوری که از واحدهای کمتری برخوردارند، بهره ببرند و شرایط سنی نیز برای هرکدام از این گروهها متفاوت است.
حجتالاسلام جمالی تأکید کرد: اولویت کار حوزه علمیه خواهران در استان بوشهر، پرداختن به مسائل فرهنگی، اعم از مبلغین و مشاورین، دورههای کوتاهمدت است.
وی اضافه کرد: دورههای کوتاهمدت معارف اسلامی در قالب مدارس غیررسمی، کار ابتکاری حوزه علمیه خواهران استان بوشهر بوده که مورد استقبال واقعشده و در حال حاضر 15 مرکز در سراسر استان دورههای یکسالهای را به خواهران خانهدار و یا کمسواد که امکان حضور در مدارس علمیه را ندارند، آموزشهایی مثل احکام، مباحث اعتقادی، قرائت و تجوید قرآن کریم، تربیت فرزند، سبک زندگی اسلامی و دیگر موارد مرتبط با حوزه را ارائه میدهند و در پایان گواهی پایان دوره یکساله به آنان اعطا میشود.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر خاطرنشان کرد: عمده مدارس علمیه خواهران استان بوشهر، ازنظر ساختمانی در وضعیت مطلوبی قرار دارند و 2 پروژه مدرسه ریحانه النبی شهر اهرم و پروژه ساختمان مرکز مدیریت استانی در بوشهر، آماده افتتاح است که در فرصتی مناسب انجام خواهد شد و بهجز شهر بوشهر، سایر مدارس از امکانات خوابگاهی نیز برخوردار هستند.