کد مطلب: 18803 تعداد بازدید: ۲۳۹

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران بوشهر:

نمی‌توانیم دست روی دست بگذاریم و منتظر نتیجه مذاکرات باشیم/ نتیجه مطلوب مذاکرات هم مشکلات کشور را رفع نمی‌کند

جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۲۰:۳۷
مدیر حوزه‌ علمیه خواهران بوشهر گفت: ما نمی‌توانیم دست روی دست بگذاریم منتظر نتیجه مذاکرات باشیم زیرا سرمایه‌ها و اندوخته‌هایی در کشور داریم که می‌توانیم برآن تکیه کنیم.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، حجت‌الاسلام یوسف جمالی عصر امروز در جمع مردم شهر اهرم با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه 1+5 اظهارداشت: در شرایط کنونی حساس جهان و جهان اسلام که در آن قرار داریم مردم حق دارند نسبت به روند مذاکرات هسته‌ای بدانند و آگاهی پیدا کند.

مدیر حوزه‌ علمیه خواهران بوشهر تصریح کرد: مردم حق دارند خط قرمزهایی که مقام معظم رهبری ترسیم فرمودند دنبال نمایند و مردم حق دارند بدانند هدف از مذاکرات چه بوده و چه خواهیم داد و چه خواهیم گرفت.

وی افزود: یقینا اگر این مذاکرات به نتیجه مطلوب هم برسد حتی اگر تمام تحریم‌ها هم برداشته شود مشکلات ما رفع نخواهد شد.

جمالی خاطرنشان کرد: آیا اروپا با این همه سرمایه‌ها که حرف اول در اقتصاد جهان می‌زنند توانسته مشکلات یونان حل کند. یونان به عنوان عضو اتحادیه اروپا سالهاست با مشکلات اقتصادی دست به گریبان است پس چرا به نجاتش نمی‌دهند چرا مشکلاتش رفع نمی‌کنند.

مدیر حوزه‌ علمیه خواهران بوشهر افزود: ما نمی‌توانیم دست روی دست بگذاریم منتظر نتیجه مذاکرات باشیم زیرا سرمایه‌ها و اندوخته‌هایی در کشور داریم که می‌توانیم برآن تکیه کنیم.

وی ادامه داد: یقینا آنچه مدنظر است ما با 6 کشور مذاکره می‌کنیم نه جامعه جهانی این 6کشور خودشان هم مشکلاتی در درون دارند دل‌بستن به نتیجه مذاکرات نمی‌تواند کار درستی  باشد دیگران هم این کار نخواهند کرد کما اینکه مقام معظم رهبری هم بارها تاکید فرمودند.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری این سال را سال همدلی، همزبانی دولت و ملت نامیده است معنای این جمله  این است هر حرکتی اگر بنا باشد به نتیجه برسد باید مردم و دولت دوش به دوش هم حرکت کنند مردم باید حمایت کنند و در کنار دولت  باشند و با همدلی و همزبانی این راه را ادامه دهند نظارت و رصد کنند و خط قرمزها را ببینند.  

مدیر حوزه‌ علمیه خواهران بوشهر با اشاره به تاسیس جهاد سازندگی به دستور امام راحل، عنوان داشت: این نهاد بعد از پیروزی انقلاب  و از دل انقلاب بیرون آمده باید سعی شود امکانات و استعدادهای بالقوه و بالفعل منابع را و عوامل تولید را در بخش کشاورزی شناسایی و موانعی که وجود دارد را رفع نماید.

وی تاکید کرد: باید جهاد کشاورزی پژوهشی محور باشد. باید جوانان تحصیل کرده را در طرح‌های خود مشارکت دهد و همه پژوهش‌هایی که باید انجام شود.