به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، حجت الاسلام یوسف جمالی در جمع طلاب مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) اهرم با اشاره به نقش مردم در امر ظهور اظهار داشت: حمایت از حکومت اسلامی و ولایت فقیه، گام بسیار موثری برای تحقق ظهور است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر بیان داشت: حکومت اسلامی مردم و جهان را با نگاه مهدویت آگاه کرد و این مملکت متعلق به امام زمان عج و شهدا این را به خوبی در عمل و وصیت های خود به ما نشان داده اند.
وی افزود: زمانی ما می توانیم باعث پیشرفت این حکومت و نظام شویم که همه کمک و عنایت شود و نباید دست روی دست گذاشته و مشکلات فرهنگی و اجتماعی و طلاق و خانوادگی همه جا را دربر بگیرد.
حجت الاسلام جمالی با تاکید بر اینکه امروز همه در ایجاد زمینه ظهور باید حرکت کنند تصریح کرد: همه ما و تک تک افراد و خواهران و برادران ما برای ظهور کار انجام دهند و به هر شکلی که می توانند قلوب را متوجه امام زمان (عج) کنند و اضطرار را در خودمان ایجاد کنیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر گفت: امام یک ویژگی خاصی دارد که باید مردم به سمت او حرکت کنند و مردم زمینه ساز و بستر ساز این غیبت شده اند و اعمال و افعال مردم باعث شده که در حال غیبت قرار بگیرند.
وی بیان داشت: ما مفهوم انتظار را درست نتوانستیم تفسیر کنیم و انتظار ما در مقوله غیبت انتظار فعال است و همراه با حرکت می باشد و باید جای خالی امام زمان عج در زندگیمان احساس کنیم.

